Några viktiga saker som du borde veta om mig, mina uppdrag och företagskoncept

Jag är IT frilansare

som tar uppdrag och ger IT-Support i

Borås, Göteborg med omnejd

Vänta inte för länge kontakta mig redan idag via E-mail eller kontakt formulär

Jag arbetar som IT-Frilansare och är ansluten till ett s.k. ”egenanställningsföretag” som också fungerar som min arbetsgivare och som innehar F-skatt. När du behöver snabb hjälp med din IT-miljö, jag på iTrace är här och hjälper till med allt från felsökning, installation, konfiguration, inköp av hårdvara och rådgivning.
Inga problem är för stora eller små för mig.

iTRACE.se
frilansfinnans

Jag valde Frilans finans som min ”egenanställnings” företag.
Frilans finans har ett användarvänligt och snyggt gränssnitt med tydliga instruktioner. Det går inte att fakturera fel, det är också lätt att räkna ut hur mycket jag får betalt i slutändan efter avdragna diverse avgifter som t.ex. RUT avdrag,moms och skatter som laggs på beloppet. Som ”Egenanställd” hos Frilans finans innebär det att jag fakturerar dig (min) kund genom Frilans Finans. Jag skapar faktura i ett fakturaverktyg, som min egenanställningsföretaget skickar till dig via post eller e-mejl. Frilans finans betalar in alla avgifter till skatteverket och jag får min lön, skattad och klar, och all inkomst via mina uppdrag kommer förtryck på min privata deklaration. Du som kund behöver inte tänka på eller oroa sig för någonting vid fakturering eller RUT avdrag allt sköts automatisk av mig och min ”egenanställningsföretag”. När jag skickar faktura till dig-min Kund via Frilans Finans har du som standard 30 dagar på dig att betala fakturan. Den största anledningen till att jag valde att ha en s.k. ”egenanställnings företag” är för att kunna fakturera utan eget företag, att jag slipper all bokföring och onödig krävande pappersarbete. Jag lägger hellre mer av min fritid åt att effektivt kunna jobba med det jag är bra på, än att behöva sätta mig in i det omfattande arbete som krävs för att kunna sköta all bokföring när man driver eget företag. Detta och mycket mera talar för att jag väljer att fakturera med en ”Egenföretagens koncept”.

Några viktiga saker som du borde veta om mig, mina uppdrag och min företagskoncept

Vill du ha en personligt IT- Tekniker, en som du kan lita på? Söker du en IT- tekniker som är duktig i sitt yrke? Är du i behov av fungerande, högpresterande och ständigt tillgängligt IT-stöd? Vill du ha en IT- Tekniker som är engagerad, pedagogisk och bra på service och support?
Välkommen till /iTrace
Jag fokuserar mig mest på personlig service, jag är IT-tekniker med mycket goda kunskaper och lång erfarenhet av IT-support och webbutveckling.
Min filosofi är att erbjuda IT-tjänster till fasta priser så långt det är möjligt .
iTrace
Genom att kombinera alla ovan egenskaper så har du hamnat på rätt ställe, ring till mig, mejla, skicka post eller helt enkelt lägg till ärende till mig på webbsida, jag lovar att jag återkommer med svar så fort som möjligt.
iTrace Webb Manager