RUT-avdraget

Du vet att du kan få RUT-avdrag för mina IT tjänster. Nu får du RUT-avdrag när jag ger dig service/support i anslutning till ditt hem.
Priser för mina IT Tjänster
850:-SK
/ Pris per timme
Undersökningsavgift utgår alltid baserat på max 1 timme
Om enheten repareras så tillgodoräknas så klart undersöknings delen i slutfaktura
Betalningsvillkor 30 dagar som standard
RUT- avdraget är 50% på slutpris
Helg och Jour hjälp
Hemsidor & Webbutveckling fast pris efter Ök
Säkerhetspaket-Webb & sökmotoroptimering
Hämtning och Avlämning av dina enheter

100% Garanti – du som kund ska vara full ut nöjd!

Jag lämnar alltid 100% Nöjd-Kund-Garanti på all min arbete som jag genomför, kan jag inte alls åtgärda felet behöver du inte betala något.
Obs! En undersökningsavgift baserat på 1 timme utgår alltid.
Pris för undersökning överstiger aldrig mer än 1 timme.
Jag spelar alltid med öppna kort och ärligt talar till mina kunder om kostnaden och andra mina erbjudanden kring priser, felsökningar och andra olika garantier.

Jag har samlat de vanligaste frågorna och svaren här

1. Om RUT avdraget

Du som kund har rätt till RUT-avdrag om arbete utförs i, eller i nära anslutning till, en bostad som du äger och bor i. RUT- avdraget är 50% på slutpris även kan dras på undersökningsavgiften. Du som kund behöver inte tänka på eller oroa sig för någonting vid fakturering eller RUT avdrag allt sköts automatisk av mig och min ”egenanställningsföretag”.

2. Om Faktura

Jag är Frilansade IT-konsult och jobbar som ”Egenanställd” hos Frilans finans och det innebär att jag fakturerar dig (min) kund genom Frilans Finans. Jag skapar detaljerad faktura i ett fakturaverktyg, som min egenanställningsföretaget skickar till dig via post eller e-mejl. Frilans finans betalar in alla avgifter till skatteverket och jag får min lön, skattad och klar, och all inkomst via mina uppdrag kommer förtryck på min privata deklaration. När jag skickar faktura till dig-min Kund via Frilans Finans har du som standard 30 dagar på dig att betala fakturan.

3. Mina löften mot mina kunder är viktiga för mig.

Mina löften mot mina kunder är viktiga för mig. Jag gör inte bara ett bra jobb när jag hjälper dig, jag  vill också göra ett bra och personligt intryck gentemot dig som min kund. För dig ska det vara lätt och tryggt att anlita mig. Jag arbetar metodiskt, är tydlig och pedagogisk med hur jag arbetar och med vad jag  lovar och ska utföra. Fråga mig så berättar jag mer!

/iTrace

4. Om Engångsavgiften

En undersökningsavgift baserat på 1 timme utgår alltid. Pris för undersökning överstiger aldrig mer än 1 timme. Jag spelar alltid med öppna kort och ärligt talar till mina kunder om kostnaden och andra mina erbjudanden kring priser, felsökningar och andra garantier, den som säger att undersökningen är gratis är inte ärlig mot sina kunder de bakar in den i slutfaktura ändå. /iTrace