Demo ex: Powerpoint Mall “Business No 1”

Demo:Business Presentation

DEMO ex. för: “Business Presentation No 1”

Jag är seriös och kreativ webbdesigner som är taggad att designa just dina Powerpoint presentationer.

  • Har du ett viktigt möte på gång där du vill imponera på dina nya kunder, affärspartners eller dina kolleger och du har inte hunnit skapa den presentation som du ville och föreställt dig?
  • Saknar du helt PowerPoint presentationsmall baserad på din företagsprofil?
  • Är du intresserad av att få dina presentationer i PowerPoint med “WoW” effekt?

Oroa dig inte, du har hamnat på rätt ställe och till rätt person som kan hjälpa dig med detta. Jag bygger åt dig från scratch företagspresentationer i Powerpoint med integrerad video, ljud och flash-animationer och mycket mera.

Har du färdigt material till din presentation? fint, jag kommer att ta hand om designen, struktur med bildbakgrund, dina företags färger, teckensnitt, rubriker, logotyper och andra format som visar upp vem du är? medan du kan fokusera dig på andra viktigare saker. Jag kommer att implementera åt dig alla dina idéer till handling ge dig ett Powerpointpresentation som kommer att hålla din publik vaken och uppmärksam. Jag skapar inte de vanliga, tråkiga PowerPoint-presentationerna som du ser dagligen utan, jag skapar åt dig presentationer som är välgjorda, enastående och får din publik att häpna och komma ihåg dig.

Av mig får du den, en ny design av dina befintliga presentationer eller varför inte en helt ny mall från grunden som jag designar och bygger åt dig/Er?

Kontakta mig redan idag, eftersom presentationer är vad jag är bäst på att göra.

Jag värdesätter precision och kundnöjdhet i alla mina projekt så jag kommer att arbeta nära dig tills vi/Du får önskat resultat. Jag är inte som andra designbyråer, jag jobbar ensam som IT- Frilansare och har hittat egen nisch just för att hålla mig till det jag är bra på, så mitt fokus ligger på att leverera enastående presentationstjänster till Er. Jag designar inte bara åt dig jag berättar din historia, lyfter upp dina berättelser på de mest engagerande, minnesvärda sättet med bilder och rörelsegrafik i dina presentationer. Dessa mallar ska engagera din publik och berätta din historia.

Jag har spenderat många timmar med att perfektionera mina arbets-processer, men jag behandlar varje klient som en ny unik utmaning. Den presentation jag skapar är utformad så att den passar Dig, ditt varumärke, din publik och ditt företag.

Demo exemplar kan du se här nedan

Demo:Business Presentation

Kontakta oss på  iTrace.se, eller lämna dina uppgifter på min webbsida så återkommer jag så snabbt som möjligt.

/iTrace

Tags:
Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *