Hur Jag jobbar och vilka IT uppdrag jag tar

Lite om vem jag är

Jag är IT Konsult och tar uppdrag och ger IT-Support i Borås, Göteborg med omnejd. Jag brinner verkligen för IT-teknik och tycker att det är väldigt roligt att kunna jobba med det även på fritiden. Jag hjälper alla, gamla som unga, privatpersoner och företagare med mina IT tekniska kunskaper. Jag vill kunna ägna all min tid på att jobba med det jag tycker om och är intresserad av! Jag har ett heltidsjobb och jobbar vardagar mellan 8-16.30 och kvällarna och helger ägnar jag sedan åt att hjälpa andra personer och företagare med IT support. Intresserad? Vänta inte för länge kontakta mig redan idag via E-mail eller kontakt formulär.

Lite mer info om min Frilans-företagsform

Jag är ansluten till ett s.k. ”egenanställningsföretag” som också fungerar som min arbetsgivare och som innehar F-skatt. Jag som ”egenanställd” kommer överens med dig-kunden om hur mycket tid arbete ditt uppdrag tar och hur mycket man ska få betalt för det. Om du har accepterat detta får du sedan en faktura från ”egenanställningsföretaget” som i sin tur betalar ut lön till mig. För dessa tjänsten tar dessa företaget ut en avgift på ca 5 procent av min lön som jag har accepterat så ingenting är som drabbar dig som kund.
Den största anledningen till att jag valde att ha en s.k. ”egenanställnings företag” är för att kunna fakturera utan eget företag, att jag slipper all bokföring och onödig krävande pappersarbete. Jag lägger hellre mer av min fritid åt att effektivt kunna jobba med det jag är bra på, än att behöva sätta mig in i det omfattande arbete som krävs för att kunna sköta all bokföring när man driver eget företag. Detta och mycket mera talar för att jag väljer att fakturera med en ”Egenföretagens koncept”
Tack vare dessa företag och deras enkla system kan jag med några få knapptryckningar skapa en faktura och skicka till dig som min kund och så sköter dem resten.

Nöjda kunder

90%

Web Development

75%

Performance

90%

Vad gör en IT konsult?

iTrace designar, bygger och stöder webbsidor och appar för kunder över hela Sverige. iTrace gör ditt företag synligt i cyberspace. Intresserad? Låt oss prata.

Behöver du logotyp-icon på hemsidan, visitkort eller din fysiska butik?

Din logotyp är ditt identitet. Att bygga en bra logotyp på din hemsida, dina visitkort, i din marknadsföring och i din eventuella fysiska butik kommer en igenkänningseffekt att skapas. Då får dina besökare ihop associationer från t ex din fysiska butik till din e-handel. Det ökar förtroendet från kunden och i sin tur leda till köp på din nya webbsida. Försäkra dig om att din nya logotyp håller måttet och låt iTrace sköta hela jobbet.

iTrace bygger och underhåller din hemsida till marknadens bästa pris,och med senaste tekniken

iTrace bygger alla sorters hemsidor, från vanliga enkla webbsidor till webbshoppar, medlemsregister, bokningssystem och många andra sidor med olika funktioner. De flesta av webbsidor som iTrace bygger är baserade på det välkända verktyget WordPress. WordPress är ett av de populäraste systemen för hemsidor i dag och passar till allt. Med WordPress får du möjligheten att själv enkelt redigera innehållet på hemsidan även efter att vi har byggt den. iTrace hjälper dig också att sökoptimera din hemsida för att komma högt upp bland sökresultaten på Google och nå ut till ännu fler.