IT & Cybersäkerhet

Brottsplats internet

Utbudet av olagliga aktiviteter och brott på Internet är väldigt stort och sträcker sig allt från bedrägeri, identitetsstöld till försäljning av vapen, narkotika, cyberattacker, kreditkort, manipulerade banköverföringar, dataintrång och mycket mera. Med modern kommunikation på sociala medier gör ofta att våra ungdomar är offer för internetbrott, nätthet, mobbning och andra attackscenarierna, dessa påhopp blir allt mer och mer sofistikerade.

Jag/ iTrace med min kunskap och mångårig erfarenhet inom IT och cybersäkerhet är rätt kontakt för dig!

Jag med min IT-kunskap hjälper dig att spåra dessa bedragare med de spår som de har lämnat efter sig som t.ex., email, IP nr Tel.nr, profilnamn från sociala medier m.m. Jag är den som hjälper dig samla information kring brottet som du var/är utsatt för och med det bevis kan du gå vidare, komplettera din polisanmälan och på så sätt hjälpa polisen i jakten på dessa förövare.  

Polisen gör ett bra jobb i jakten på dessa bedragare men ibland behöver de hjälp på traven därför erbjuder jag mina tjänster till dig (privat person) som ett komplement.

Obs! Det är väldigt viktigt att du polisanmäler brottet som du har blivit utsatt för och direkt efter kontaktar din bank så snart som möjligt.

Tveka inte att kontakta mig snabbt om du har sett eller hittat några tecken på en eventuell cyberattack eller oegentligheter i användningen av datajag -iTrace arbetar diskret och effektivt. Dessutom analyserar jag spår ev. luckor av en obehörig åtkomst till ditt data, arbetar med och hjälper dig att stänga dessa säkerhetsluckor effektivt och permanent. Jag-iTrace garanterar dig absolut professionalism, pålitlighet och lojalitet när du tar kontakt med mig.

Jag jobbar med att …….

  • Ger råd om du har blivit utsatt för brott på internet
  • Jobbar förebyggande
  • Jag hjälper till att spåra in bedrägeri
  • Kollar om du har blivit utsatt för identitetsstöld
  • Kollar om du har blivit utsatt för spionage
  • Spårar in om du har blivit utsatt för Skimning/phishing
  • Se till att du inte har blivit utsatt för informationsstöld
  • Eller utsatt för sabotage
  • Social engineering (Social manipulation) Bedrägeri-kapning m.m.

Hur går en cyberattack till? se video.

iTrace

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *