Datorservice-datasupport och IT stöd för alla!

Har du problem med din dator, nätverk, eller har du fått virus i dator eller behöver du kanske uppgradering av dina enheter så hjälper jag till med min tekniska kompetens. Jag utför datorservice, felsökning, reparation, installation av stationära och bärbara datorer inkl. programvaror samt hårddiskservice, datarecovery på interna och externa hårddiskar m.m.

 

Att ha en bra service-tekniker kan spara både tid och pengar för dig som kund, på samma sätt kan en felaktig service vara förödande för dig och ditt företag. Det är en djungel ute på marknaden av olika IT- tjänster som erbjuds och för dig är inte lätt att välja och jag försöker underlätta för mina kommande kunder genom att tillhandahålla så mycket information som möjligt kring mina tjänster här på min webbsida.

Om din laptop / bärbara dator går sönder, har fel eller behöver uppgraderas med ny mjukvara-drivrutin är du på helt rätt ställe. Jag har ett stort reservdelssortiment med både nya och begagnade delar samt har avtal med det största och bästa reservdelsdistributörerna i Sverige vilket gör att jag alltid kan få fram delar till just din dator på kort tid.

Jag har lång erfarenhet av felsökning och reparationer för både desktop och serverdatorer. Att installera operativsystem, program, drivrutiner eller externa enheter som te.x skrivare, NAS hårddiskar m.m. att arbeta med dessa är inte alltid självklarhet, jag hjälper Er att spara både tid och pengar när Ni behöver göra programuppgraderingar eller installera nya enheter är jag här och ställer upp. Vid behöv uppgraderar jag din dator med mer minne, större hårddisk, nytt grafikkort eller andra kompletteringar som önskas av dig. Jag har mångårig erfarenhet av PC reparation, samt relevant utbildning inom IT-säkerhet.

Kontakta mig snarast om du har misstankar att du har fått virus/spionprogram i din dator, mobil eller surfplatta. Mina främsta kunder är privatkunder och mindre företag i närområdet ( Borås-Göteborg) men även andra större bolag som anlitar mig för reparation och felsökning. Acer, HP, Asus, LG, Samsung, Lenovo, Dell service samt s k OEM datorer, jag har jobbat och jobbar med it support / datorservice på alla dessa märken.

När du lämnar din dator hos mig får du bl.a. de här grund tjänsterna som ingår i priset:

  • Kontroll och service av din dator, Mac eller surfplatta.
  • Installation-ominstallation av operativsystem Windows, Linux eller iOS.
  • Installation och uppgradering av en ny hårdvara-drivrutiner.
  • Jag undersöker om du har blivit smittad av virus. 
  • Jag tar bort alla virus, trojaner och andra skadliga koder.
  • Jag fixar de felen som orsakats av viruset.
  • Jag täpper till alla kända hål, och uppdaterar programmen och webbläsartilläggen.

Jag utför yrkesmässig datorservice till en vettig kostnad! Jag kanske är inte de billigaste i branschen men jag gör det på rätt sätt och lämnar alltid till mina kunder en 100 %  nöjd kund garanti.

iTrace

Tags:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *