Consulting IT service

Consulting IT service

Går du i tankar att bygga ut ett nytt nätverk, flytta kontor, behöver du köpa ny maskinvara eller helt enkelt konfigurera en nyinköpt dator, jag kan ge dig proffsig råd på rätt sätt att fortsätta med detta. Jag har lång erfarenhet av projektledning, som hjälper dig från idé till implementering av dina idéer. Jag tar hand om hela processen för dig! Jag samarbetar med många stora elektronik kedjor och kan beställa snabbt på förfrågan och med en snabb svarstid. Kontakta mig snarast redan idag för en kostnadsfri offert och information om min service.

Lita på mig och mina tjänster som omfattar alla dina  mycket funktionella IT-behov.

Se mig som din Exceptionella extra kundsupport

Jag fokuserar mig starkt på IT-service alltså allt i allo , så att du kan engagera dig i din dagliga affärsverksamhet utan att behöva vänta “in-line” för de IT lösningar du behöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *