Powerpoint presentationer med “WOW” effekt

Behöver dina Powerpoint presentationer en kick eller en ”wow” effekt?

Vill du ha hjälp med att skapa snygga, professionella företagsanpassade, spektakulära, intresseväckande och pedagogiska presentationer i Powerpoint?

Har du länge letat efter en konsult-firma som kan hjälpa dig att skapa en riktigt bra presentation?

Då behöver du inte leta länge, du har hamnat rätt!

Jag bygger åt dig från scratch företagspresentationer i Powerpoint med integrerad video, ljud och flash-animationer och mycket mera.

 • Har du haft problem med att ibland dina möten stal dyrbar tid ifrån dig vilket gör det svårt att hinna med det vanliga arbetet.
 • Att förbereda Presentation för ledningen eller anställda är inte enkel uppgift.
 • Har du haft svårt att planera din dag, organisera, hinna med de vardagliga sakerna i företaget, att göra en presentation tog för lång tid, tid som du kunde gör någonting annat?
 • Vi-Jag iTrace fixar dina presentationer när du inte kan eller hinner inte.
 • Att förbereda sig inför en presentation kan ibland ta väldigt lång tid, du vill få ut så mycket som möjligt av din presentation men vet inte hur?
 • Vänta inte till dagen innan du ska tala inför gruppen, dina kollegor eller anställda – då hinner du inte jobba med själva presentationer om eller ändra något.
 • Vill du presentera ditt företag eller organisation noggrant, använd gärna hjälp från mig /iTrace.
 • Visst har du suttit och halvsovit under en och annan tråkig Powerpoint presentation?
 • Är du på jakt efter en riktigt bra Powerpoint presentation och vill se några exempel på vilken sorts presentationer jag kan göra åt dig och ditt företag?
 • Bildspelet ska vara ett stödverktyg, för dig och publiken.
 • Ska du hålla en föreläsning, ett säljmöte, en utbildning eller liknande då ska du kontakta mig redan idag.
 • Med rätt presentationsteknik och mina mallar kan man trollbinda en publik, Powerpoint presentation ifrån iTrace får lätt talaren och publiken på fall.
 • Mina presentationer handlar inte på något sätt om Powerpoint, det handlar om personen som använder verktyget och de trollbindande fantastiska presentationerna som jag bygger för dig.
 • Du måste givetvis kunna ämnet, veta vad du ska säga till i varje sida, och inte minst veta hur lång tid presentationen tar.
 • Genom snygga Powerpoint presentationer erbjuder du dina kunder tillgång till aktuella kampanjer, bilder, presentationer och prognoser. M.m.

Vad är Powerpoint?

Microsoft Powerpoint är ett grafiskt program för att skapa presentationer som förenklar överföringen av meddelanden både i text och bild till publiken. Att infoga text från b.la. Microsoft Word är väldigt lätt och enkelt, vilket avsevärt snabbar upp processen att göra vackra presentationer. Dessutom finns ett urval av färger, olika design på varje enskild sida, tillämpning av animation och enkel övergång mellan sidor och poster samt filmer och ljud. Detta möjliggör relativt enkelt sätt att skapa intressanta och attraktiva presentation.

För att få 10 minuter av högsta Powerpoint-presentation krävs det mellan 3 till 5 timmar beredning från iTrace.

Vill du ha din media förpackad på en USB-CD-, DVD- eller CD-visitkort ordnar vi detta är också ett perfekt sätt att kommunicera med potentiella kunder och erbjuda de sina produkter.

Presentation av dina idéer kommer att briljera med hjälp av ett antal olika teman som vi har i vår databas, tusentals typsnitt, inbäddad video, animationer, och många andra saker som vi bygger för dig.

Genom att låta oss göra era presentationer får ni något mer än en ljud-videofil, ni får en professionell lösning som presenterar er på ett bra sätt och marknadsför din verksamhet på ett effektivt sätt

Våra enkla knep och våra snygga presentationer i Powerpoint kan göra dig till en proffsig föreläsare som inte bara håller åhörarna vakna utan faktiskt påverkar dem.

Det är också bra om vi får veta hur text och bilder ska hänga ihop så därför är det viktig att skicka till mig mycket text-information och bilder. Sen efter allt du behöver göra är att välja några av vår designmallar, därefter skapar vi din presentation. Vi integrerar texten så att den passar in i företagens design. text, logo, bild, video, grafik och sidoproduktion, kalkylblad, databas och diagramblad, Du kan länka, sammankoppla objekt och databaser. Alla de presentationer av Powerpoint kan du se på iPad, iPhone och iPod touch samt alla andra enheter. Saknar du bilder för din föreläsning utbildning, inga problem beskriv tema för oss så hittar vi bilder i vår databas för dig.

Att göra snygga presentationer, annonser och annat marknadsföringsmaterial kostar pengar och tid, vi från iTrace tar en timtaxa för arbete med presentationer, en enkel presentation av minst 10 sidor tar mellan 3-5 timmar att göra färdigt, pris per timme 850: – inklusive moms.

Kontakta mig och reda på varför du kan inte hitta ett bättre erbjudande.

Här kan ni titta på ett smakprov på vad jag har gjort i Powerpoint för några av mina kunder, PP mallar är i ZIP format.

Ladda exempel av mina PowerPoint mallar här under, hör av dig om du hittar någonting intressant! 

Powerpoint Mall: APP

 

 

 

 

 

 

PowerPoint Mall: NANO
PowerPoint Mall: “NANO”      
PowerPoint Mall: Art on Line

 

 

 

 

 

 

PowerPoint Mall: Scandal
Tags:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *